Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen Incassobureau: Rechtnet werkt op No-Win-No-Fee-basis

Incassobureau RechtNet Advocaten

incassobureau

Incassobureau RechtNet Advocaten

Incassobureau RechtNet Advocaten is landelijk de beste incassospecialist. Ons incassobureau kent landelijk de hoogste slagingspercentages. Als er sprake is van verweer tegen uw vordering, of een juridisch traject noodzakelijk is, beschikt het incassobedrijf over zeer ervaren incassoadvocaten.

Bel voor vrijblijvend advies met één van onze advocaten op nummer 073 615 43 11 of stel uw vraag via ons webformulier op de rechterzijde van deze pagina.

Incassobureau RechtNet Advocaten incasseert de meeste vorderingen

Wij hebben het hoogste slagingspercentage. Dat komt door de snelle en doortastende manier van werken van het incassobureau. Meestal hoeft er geen dure of tijdrovende incassoprocedure aan te pas te komen en voldoet uw wanbetaler de openstaande vordering nog voordat er een deurwaarder of advocaat aan te pas hoeft te komen.

Indien nodig zetten wij, ter ondersteuning van het incassobureau, alle noodzakelijke gerechtelijke procedures in. Een dwingende sommatie, dagvaarding, beslaglegging of desnoods een faillissementsaanvrage of dreiging daarmee, bevordert de kans op snelle betaling. Daarbij adviseert ons kantoor u te allen tijde over de optimale kosten- en batenverhouding.

Vaak worden facturen louter betwist om maar niet te hoeven betalen. De snelheid en deskundigheid waarmee ons incassobureau in staat is een factuurbetwisting van tafel te vegen, overtuigt een wanbetaler meestal snel om toch te betalen.

No Win, No Fee incassobureau

RechtNet Advocaten incasseert uw openstaande vorderingen op basis van ‘No Win, No Fee’. Dat betekent dat, wanneer uw factuur niet wordt betwist en er geen gerechtelijke incassoprocedure hoeft te worden opgestart, u helemaal niets betaalt. Dit is slechts anders indien uw vordering (gedeeltelijk) wordt voldaan. Normaal gesproken wordt de gehele vordering inclusief rente en buitengerechtelijke kosten op uw debiteur verhaald. U heeft dan geen kosten aan de incasso. Meer informatie over de incasso tarieven vindt u hier.

RechtNet Advocaten incassobureau levert maatwerk

Voor het merendeel van de vorderingen volstaat een gestandaardiseerde incassoprocedure al lang niet meer. Ons kantoor hanteert voor elke openstaande vordering een eigen aanpak, waarbij op professionele wijze rekening wordt gehouden met de relatie tussen u en uw klant. Deze maatwerk aanpak in combinatie met grote deskundigheid en ervaring van ons incassokantoor, zorgt voor het beste resultaat met oog voor uw relatie met de wanbetaler.

Uitsluitend advocaten mogen bij de rechtbank procedures aanhangig maken van boven de € 25.000,00. Dit noemt men het procesmonopolie. Heeft u een incasso van meer dan € 25.000,00, dan zal het incassokantoor zelf een advocaat moeten inschakelen. U krijgt te maken met dubbele kosten als u eerst een incassobureau heeft ingeschakeld en niet direct een incassoadvocaat.

Alles onder één dak

Het is nog veel belangrijker dat door het inschakelen van een incassobureau er geen rechtstreeks contact is tussen de opdrachtgever en de incassoadvocaat. Dit met alle vervelende consequenties van het niet juist geïnformeerd zijn over en weer. Ook hoeft er voor het opstarten van een incassobedrijf geen opleiding te worden gevolgd en wordt er niet gecontroleerd of de oprichter van het incassobureau een strafblad heeft. Er bestaan zodoende veel malafide incassobureaus. Wanneer een debiteur verweer voert tegen uw vordering kan een incasso advocaat dit verweer beter weerleggen omdat zij hiervoor een universitaire opleiding heeft genoten. Dit is de reden waarom de wetgever het procesmonopolie aan advocaten heeft gegeven en niet aan incassokantoren.

RechtNet Advocaten incassobureau inschakelen

Wanneer u een openstaande vordering uit handen geeft, sommeert ons kantoor uw debiteur binnen 24 uur tot volledige betaling van de openstaande facturen verhoogd met rente en kosten. U ontvangt direct een ontvangstbevestiging waarin staat wat u van ons incassobureau kunt verwachten. Daarnaast informeert RechtNet Advocaten u gedurende de hele incassoprocedure. Informeer naar de mogelijkheden van ons incassobureau en neem contact op via telefoonnummer 073 – 615 43 11 of via het mailadres info@rechtnet.nl.

Bied uw vordering aan en klik hier op: Incasso Overdragen.