Casimir Vink

Directeur

Incasso advocaat met meer dan 22 jaar ervaring in onder andere incassozaken en handelsgeschillen

“Als ik uw openstaande vordering niet kan innen, kan niemand dat meer. Zeer vaak heb ik meegemaakt dat een debiteur failliet gaat en mijn klant nog als laatste betaald heeft gekregen!”

Casimir heeft al voor meer dan 6.000 bedrijven en personen hun openstaande posten geïnd. Daarvoor zijn honderden faillissementen aangevraagd, talloze kort gedingen en
dagvaardingsprocedure gevoerd. De dagvaardingen zijn honderden keren gecombineerd met diverse beslagleggingen.

Casimir is lid van de VIA
VIA

Biografie

Casimir is cum laude afgestudeerd op de Universiteit van Tilburg in 1999. Dit op het gebied van strafrecht. In februari 2000 is Casimir advocaat geworden bij een groot internationaal incassokantoor te Veghel. Daar heeft hij zeven jaren ervaring op gedaan, waarna hij in januari 2006 RechtNet Advocaten geheel zelfstandig heeft opgericht. Ondernemen zit in zijn familie. Het betreft hier allen ondernemers van zeer succesvolle bedrijven in diverse branches.
Casimir is gespecialiseerd op het gebied van het incasseren van openstaande vorderingen en lid van de specialisatievereniging de VIA (Vereniging voor incasso-en procesadvocaten).

Casimir is meerdere malen in de media geweest. Zowel in landelijke kranten als op televisie. Hij blogt ook wekelijks met een actueel artikel welke op diverse social media worden geplaatst. Voorts heeft hij recent nog bij het programma Tros-Radar aan de kaak gesteld dat rechtsbijstandverzekeringen het recht op vrije advocaatkeuze frustreren. Zie link: https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/item/rechtsbijstandverzekering-1/

Neem contact op