Waar bent u naar op zoek?

RechtNet Advocaten

Huurrecht

Huurrecht

Persoonlijk contact met een ervaren advocaat Goedkope hulp/veel gratis! De beste juridische bijstand Begeleiding van A tot Z

RechtNet: uw huurrecht advocaat in Den Bosch en omstreken

Huur wordt omschreven als de overeenkomst waarbij de ene partij, de verhuurder, zich verbindt aan de andere partij, de huurder, een zaak of een gedeelte daarvan in gebruik te verstrekken en de huurder zich verbindt tot een tegenprestatie (art. 7:201 BW). Deze tegenprestatie bestaat meestal uit de periodieke betaling van huurpenningen. In de praktijk hebben de huurder en verhuurder regelmatig geschillen over de beëindiging van de huur, gebreken, huurprijsherziening en wanbetaling. In veel gevallen kunnen deze geschillen onderling niet opgelost worden. In het huurrecht wordt daarom vaak geprocedeerd. Op dat moment heeft u behoefte aan goede huurrecht advocaten. Onze advocaat huurrecht in Den Bosch kan u dan zeker helpen.

De huurrecht advocaten van RechtNet

RechtNet Advocaten beschikt over meerdere advocaten gespecialiseerd op het gebied van huurrecht. Onze huurrecht advocaten staan u bij in conflicten over huur en verhuur. Onze huurrecht advocaten adviseren u graag vrijblijvend over te nemen (gerechtelijke) maatregelen, zoals een vordering tot huurbeëindiging of een procedure tot huurprijsherziening.

Interesse in één van onze gespecialiseerde advocaten?

Neem contact met ons op

Advocaat gespecialiseerd in huurrecht

Het huurrecht is een breed en ingewikkeld terrein. Ten eerste omdat er zoveel verschillende huurobjecten zijn die allemaal hun eigen regels kennen binnen het huurrecht. De huurrecht regels voor roerende zaken zijn compleet anders dan voor onroerende zaken. Ook binnen deze verschillende huurobjecten zijn er weer diverse afsplitsingen met ieder hun eigen regels binnen het huurrecht.

Advies bij gebreken op het gebied van huurrecht

RechtNet Advocaten kan u adviseren op het gebied van huurrecht als u problemen heeft met uw verhuurder omdat het gehuurde gebreken vertoond, bijvoorbeeld een lekkage in het dak. Het niet betalen van de huur levert in dit geval alleen maar grotere problemen op.

Schakel een huurrecht advocaat in van RechtNet in Den Bosch

Onze huurrecht advocaten zijn u graag van dienst. Neem voor een vrijblijvend advies over huurrecht direct contact op met 073 – 615 43 11 of mail naar info@rechtnet.nl.

Ontvang vrijblijvend meer informatie

    Persoonlijk contact met een ervaren advocaat Goedkope hulp/veel gratis! De beste juridische bijstand Begeleiding van A tot Z