Over ons

Maatwerk Snelste doorlooptijden Landelijke dienstverlening Zowel particulieren als MKB

Over RechtNet Advocaten

RechtNet Advocaten is een modern en allround advocatenkantoor dat gevestigd is in Den Bosch. Het bedrijf is 1 januari 2006 opgericht door de heer mr. Casimir Vink. De naam RechtNet is een samentrekking van de woorden “RechtHulp” en “Internet.” Wij plegen – zoals de naam al doet vermoeden – zoveel mogelijk rechtsbijstand te verlenen via het internet.

RechtNet is de eerste 5 jaren gevestigd geweest op de Willem van Oranjelaan 2 in ‘s-Hertogenbosch. Daarna zijn ze verhuisd naar het Pettelaarpark 87 te ‘s-Hertogenbosch waar zij nog steeds gevestigd zijn.

RechtNet Advocaten maakt optimaal gebruik van het internet en weet zo een moderne, slagvaardige en voordelige juridische dienstverlening neer te zetten. Voor zowel bedrijven en particulieren! Dit tegen een hoogstaande kwaliteit en lage prijs.

Als u op zoek bent naar een advocaat, niet alleen in Den Bosch, maar in heel Nederland, op het gebied van huurrechtarbeidsrecht en/of, strafrecht, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze grootste specialisme is incasso waarbij we op No Win, No Fee-basis werken. Ons hele bedrijfsproces is op incasso ingericht. Dit verklaard waarom wij landelijk de hoogste slagingspercentages behalen.

Ons team bestaat momenteel uit 14 mensen. Het team is jong en ambitieus met een aantal ervaren rotten erbij die de klappen van de zweep kennen. We hebben ook een eigen boekhouder die zorgt voor snelle financiële afwikkelingen, zodat u nooit lang hoeft te wachten op uw geld. RechtNet hanteert zowel binnen onze organisatie als daarbuiten een laagdrempelig no nonsens beleid. We pogen ook de burger met een kleine portemonnee te helpen en werken zodoende tevens op toevoegingsbasis.

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

  • Mr. C.A.M.H. Vink: algemene praktijk (burgerlijk recht, strafrecht), arbeidsrecht, burgerlijk procesrecht (beslag- en executierecht, litigation), huurrecht (bedrijfsruimte, woonruimte)
  • Mr. N. Roovers: arbeidsrecht, huurrecht, strafrecht

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Maatwerk Snelste doorlooptijden Landelijke dienstverlening Zowel particulieren als MKB