Incassobureau Breda

Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen

RechtNet Advocaten: professioneel incassobureau en advocatenkantoor nabij Breda

Bent u op zoek naar een professioneel incassobureau en advocatenkantoor in de omgeving van Breda? Dan kunt u terecht bij RechtNet Advocaten. Wij zijn een advocatenbureau en incassobureau in één. Zo kunt u bij ons terecht als uw klanten niet willen betalen, maar ook als u een geschil hebt dat opgelost moet worden. Wel zo handig!

Incasso advocaat in Breda

Het is natuurlijk enorm vervelend als klanten en debiteuren weigeren te betalen, of steeds veel te laat zijn met het voltooien van de rekening. U hebt het geld simpelweg zelf ook nodig. Als u alles al geprobeerd hebt en niet meer weet hoe het verder moet, kunt u RechtNet Advocaten, een incassobureau in de buurt van Breda, inschakelen. Wij gaan dan voor u aan de slag om ervoor te zorgen dat uw rekeningen alsnog betaalt worden. Dat doen we met succes, het gebeurd vrijwel nooit dat de rekeningen niet voldaan worden.

Samen met onze advocaat in Breda door het incassotraject

We kunnen begrijpen dat u misschien liever geen incassobureau nabij Breda inschakelt. U wilt uw klanten natuurlijk aan uw goede kant houden. Wij pakken het incassotraject echter zeer netjes aan, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de relatie met uw klanten. We beginnen met het sturen van een vriendelijke doch indringende brief. In veel gevallen zien we dat de debiteur dan al zwicht, als er een advocaat achter staat, maakt dit toch een stuk meer indruk. Mocht er dan nog niet betaald worden, nemen we verdere stappen, maar deze blijven altijd beleefd. 

Ook over de kosten hoeft u zich geen zorgen te maken. Deze brengen wij namelijk in rekening bij uw klant. Zo hoeft u niet op te draaien voor de kosten die u nooit hebt willen maken.

RechtNet Advocaten is landelijk de beste Incassospecialist!

Wij werken als Incasso Advocaten op
‘No Win, No Fee’-basis

Een advocatenkantoor met advocaten op verschillende rechtsgebieden

Wat RechtNet Advocaten zo speciaal maakt, is dat wij advocaten hebben die allemaal gespecialiseerd zijn in verschillende rechtsgebieden. Zo beoefenen we niet alleen incasso, maar ook arbeidsrecht, strafrecht en huurrecht op ons advocatenkantoor nabij Breda. U kunt dus vrijwel altijd bij ons terecht voor de beste hulp. Twijfelt u nog, of wilt u wat meer informatie? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. 

Aan de slag met onze strafrechtadvocaat nabij Breda

Als u bent aangehouden door de politie, of u in voorarrest bent, hebt u altijd recht op een strafrechtadvocaat, ook al is een piketadvocaat aan u toegewezen. Deze piketadvocaat dient dan te wijken voor de voorkeursadvocaat, RechtNet Advocaten regelt dan de gehele overname voor u. Wij bieden de hulp die u nodig hebt. Samen duiken we uw zaak in en maken we een plan, zodat u sterk in uw schoenen staat, mocht u bijvoorbeeld voor de rechter moeten verschijnen.

Een feilloos contract opstellen met onze arbeidsrecht advocaat uit Breda

Vrijwel alles dat zich op de werkvloer afspeelt, valt onder het arbeidsrecht. Van het opstellen van een ingewikkeld contract tot het oplossen van arbeidsconflicten. Zit u met zo’n conflict, wilt u een werknemer op staande voet ontslaan, wilt u een goed dossier opbouwen, of hebt u hulp nodig met het opstellen van een arbeidscontract? Dan kan RechtNet Advocaten u daar zeker bij helpen! Ons advocatenkantoor zit in Den Bosch, maar wij hebben arbeidsrecht advocaten door heel het land, dus ook in Breda. Zo is er altijd een advocaat bij u in de buurt die voor u klaar staat.

Ontvang vrijblijvend meer informatie

    07 (1)
    Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen