Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Incassobureau Breda

Incassobureau Breda

Wanneer u klanten heeft die niet willen betalen, is het slim om een incassobureau in te schakelen. RechtNet is zowel een advocatenkantoor als een incassobureau, door deze combinatie behalen wij zeer grote resultaten. Heeft u een incassobureau nodig voor uw bedrijf in Breda, neem dan contact op met RechtNet.

RechtNet is geen standaard incassobureau

Bij incassobureau RechtNet staat kwaliteit en maatwerk altijd voorop. Once incasso experts hanteren altijd de ‘No win, no fee’ methode. Dit houdt in dat als u nog geen cent heeft ontvangen er ook geen kosten voor u zijn. Wij leveren altijd maatwerk en behandelen geen enkele zaak als een nummer. Wij zullen altijd eerst met u in gesprek gaan om een indicatie te krijgen over hoe de relatie tussen u en de klant is, het is natuurlijk wenselijk dat de werkrelatie gewoon intact blijft. Daarom hanteren we ook voor iedere vordering een eigen aanpak, dit gecombineerd met onze ervaring en kennis zorgen wij voor een goed resultaat.

Hoe gaat ons incassobureau te werk?

Wij zullen altijd eerst beginnen met een goed gesprek met u. Daarna gaan wij beginnen met het minnelijke traject. Tijdens dit traject zullen er nog geen gerechtelijke procedures worden gestart. Er zal gedurende een maand elke 3 dagen een aanschrijving verstuurd worden naar de klant. 85% van de debiteuren betalen tijdens deze fase, als dat niet gebeurt schakelen wij over naar een juridische procedure. Onze advocaten hebben de benodigde expertise om deze procedures tot een goed einde te brengen. De eerst stap is het sturen van een dagvaarding, Als de betaling uitblijft zullen beslagleggingen of faillissementsaanvragen het gevolg zijn.

Incasso van uw bedrijf in Breda uitbesteden

Buiten het vorderen van uw incasso’s kunnen wij nog meer voor uw bedrijf in Breda betekenen. Wij kunnen namelijk de kredietwaardigheid van uw klanten controleren en wij kunnen uw schuldbewaking en debiteurenadministratie overnemen.

Wilt u gebruik maken van onze incassodiensten in de regio Breda? Of wilt u onze advocaten inschakelen voor hulp met een rechtsgebied? Wij leveren altijd maatwerk, hebben medewerkers rondlopen met veel expertise en communiceren goed met alle partijen. U kunt contact opnemen door te bellen naar 073-6154311 of door een mail te sturen naar info@rechtnet.nl.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten