Waar bent u naar op zoek?

RechtNet Advocaten

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht

Directe informatievoorziening Goedkope hulp/veel gratis! De beste juridische bijstand Begeleiding van A tot Z

RechtNet: uw arbeidsrecht advocaat in Den Bosch

Heeft u een arbeidsconflict, schakel dan een arbeidsrecht advocaat in. RechtNet Advocaten in Den Bosch heeft verschillende gespecialiseerde advocaten in het arbeidsrecht in Den Bosch die u graag helpen bij arbeidsconflicten. Zo kunnen zij helpen bij het opbouwen van een goed dossier, ontslag op staande voet, de ontslagvergunning, het opstellen van de ontslagbrief en het beoordelen van de gehoudenheid aan het concurrentiebeding. RechtNet bevindt zich in Den Bosch, maar wij hebben arbeidsrecht advocaten door het hele land.

Advies van een advocaat op het gebied van ontslagrecht en arbeidsrecht in Den Bosch

Onze arbeidsrecht advocaten kunnen u helpen bij alledrie de ontslagprocedures

  • Ontslagprocedure via het UWV. Dit kunt u opstarten wegens bedrijfseconomische of persoonlijke redenen. Het is wel verstandig om hiervoor een advocaat in te schakelen die gespecialiseerd is in arbeidsrecht. De ontslagaanvraag om bedrijfseconomische redenen duurt vier tot zes weken en moet goed onderbouwd worden. Persoonlijke redenen kunnen bijvoorbeeld worden aangevoerd bij langdurig disfunctioneren of ziekteverzuim, maar ook bij ontslag op staande voet. 
  • Ontslag via de kantonrechter kan ook met een advocaat in Den Bosch gespecialiseerd in arbeidsrecht gevoerd worden. Werkgever of werknemer legt dan met behulp van de arbeidsrecht advocaat het verzoek tot ontbinding voor aan de rechter. Als er sprake is van gegronde redenen, wordt dat veelal toegekend. Daarbij wordt tevens de omvang van de ontslagvergoedingen vastgesteld.
  • Ontslag met wederzijds goedvinden. Een ontslagprocedure hoeft tegenwoordig niet meer via de kantonrechter te verlopen voor het behoud van de WW-uitkering van de werknemer. Werknemer en werkgever kunnen dit tegenwoordig zelf afspreken met een beëindigingsovereenkomst.

Interesse in één van onze gespecialiseerde advocaten?

Neem contact met ons op

Advies van een arbeidsrecht advocaat bij ontslag op staande voet

Ontslag op staande voet kan worden toegekend om dringende redenen zoals diefstal, geweld, fraude of andere gedragingen waarbij in alle redelijkheid van de werkgever niet kan worden verwacht dat hij de arbeidsovereenkomst voortzet. Het is belangrijk om hiervoor een arbeidsrecht advocaat in te schakelen zodat alles snel en slagvaardig geregeld kan worden. 

Ontslagbrief opstellen met een advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht

In alle gevallen dient u als werkgever de opzegging van de arbeidsovereenkomst nog wel te bevestigen. Ook als u een ontslagvergunning in het bezit heeft. Wilt u juridisch advies van een advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht? Onze arbeidsrechtspecialisten voorzien u graag van de juiste voorbeeld ontslagbrief voor de juiste situatie.

Neem contact op met onze arbeidsrecht advocaat in Den Bosch

Wilt u een arbeidsrecht advocaat inschakelen? Onze arbeidsrecht advocaten zijn u graag van dienst. Neem voor een vrijblijvend advies over een advocaat inschakelen bij een arbeidsconflict direct contact op met 073 – 615 43 11 of info@rechtnet.nl. Onze specialisten staat u graag te woord!

Ontvang vrijblijvend meer informatie

    Directe informatievoorziening Goedkope hulp/veel gratis! De beste juridische bijstand Begeleiding van A tot Z