Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Incassobureau Almere

Incassobureau Almere

Betaalt uw klant uw facturen zelfs na vele herinneringen niet? Of stelt hij zelfs de hele vordering ter discussie? In dat geval is het verstandig om een incassobureau in Almere in te schakelen. RechtNet Advocaten is een allround advocatenkantoor en incassobureau in de buurt van Almere, en kan u helpen bij het innen van uw geld. Met onze kennis en ervaring lossen wij zelfs de meest complexe incassodossiers op!

Uw incasso overdragen aan RechtNet Advocaten

Wanneer u ervoor kiest om uw incasso over te dragen aan RechtNet Advocaten, bent u zeker van de beste aanpak. Door onze grote successen als incassobureau kunnen wij de kosten zo laag mogelijk houden. Als uw debiteur ondanks onze inzet niets betaalt, heeft u meestal geen kosten. En betaalt uw klant slechts gedeeltelijk, dan bent u ons 20% van het geïncasseerde bedrag. Door onze combinatie van een allround advocatenkantoor en een incassobureau in Almere, beschikken wij over veel kennis en ervaring. Wij kunnen u dus helpen om uw vorderingen op een professionele, kundige wijze te innen. En dat blijkt uit onze cijfers: een meerderheid van onze zaken slaagt namelijk!

De juridische procedure

Als u uw incasso heeft overgedragen aan RechtNet Advocaten in Almere, ondernemen wij onmiddellijk actie. Na de zaak goed te inventariseren, starten wij meestal een minnelijke incassoprocedure. Tijdens deze procedure worden er nog geen gerechtelijke stappen ondernomen, maar wordt de klant om de drie dagen aangeschreven gedurende maximaal een maand. In de praktijk blijkt dat ongeveer 85% van de klanten betaalt tijdens het minnelijke traject. Maar ook als er moet worden overgegaan op het gerechtelijke traject, bent u bij RechtNet Advocaten aan het juiste adres. Onze advocaten zijn namelijk in staat om alle noodzakelijke procedures te voeren.

Contact met het incassobureau in Almere

Heeft u last van wanbetalers? Of bent u benieuwd naar wat we als incassobureau voor u in Almere kunnen betekenen? Wij hebben professionals in dienst die uw vorderingen kunnen verhalen. Ook als u eerst meer informatie nodig heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt ons bellen op 073-6154311 of mailen op info@rechtnet.nl.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten