Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Rechtshulp Zwolle

Heeft u rechtshulp nodig in Zwolle? Dan neemt u natuurlijk contact op met RechtNet Advocaten. Ons allround advocatenkantoor werkt met gespecialiseerde advocaten die u kunnen bijstaan, wat uw probleem ook is.

Huurrecht in Zwolle

Wij staan zowel voor huurders als voor verhuurders klaar als het gaat om huurconflicten. Wilt u bijvoorbeeld een huurovereenkomst beëindigen? Dit kan niet zomaar, omdat u te maken heeft met verschillende wetten. Daarnaast gelden er regels in het huurrecht voor zowel de huurder als voor de verhuurder. Als u de huurovereenkomst wil beëindigen, is het verstandig om vast te stellen om wat voor soort overeenkomst het gaat. Onze advocaten in Zwolle staan u bij op het gebied van huurrecht en kunnen dit snel voor u bepalen en bovendien kan er worden gekeken op welke wijze de overeenkomst kan worden beëindigd.

Hulp voor ondernemers bij ondernemingsrecht, bestuursrecht, faillissement en arbeidsrecht

Bent u een ondernemer in Zwolle? Dan heeft u waarschijnlijk dagelijks met ondernemingsrecht te maken op de werkvloer. U kunt bij ondernemingsrecht bijvoorbeeld denken aan het opstellen van contracten, bedrijfsovernames of ontslag op staande voet. In deze gevallen is het verstandig om de hulp van een advocaat in te schakelen die samen met u kijkt welke stappen u het beste kunt zetten in welke situatie. Bij RechtNet Advocaten hebben we gespecialiseerde advocaten op het gebied van ondernemingsrecht in dienst die u perfect kunnen helpen bij deze kwesties. Bij een ontslag op staande voet komt ook het arbeidsrecht om de hoek kijken. Volgens het arbeidsrecht mag een werkgever een werknemer niet zomaar op staande voet ontslaan. Dit mag wel als er voldaan wordt aan bepaalde voorwaarden. Als u iemand op staande voet wilt ontslaan, is het dus verstandig om een advocaat in te schakelen. Deze kan u helpen om te bewijzen dat er is voldaan aan deze voorwaarden. Wij kunnen u niet alleen helpen bij een ontslag op staande voet, maar bijvoorbeeld ook bij het opstellen van juridische overeenkomsten. Bovendien kan ons netwerk aan experts uitkomst bieden wanneer uw vraag of probleem tussen twee vakgebieden in valt en u bijvoorbeeld graag een deskundige binnen ondernemingsrecht of bestuursrecht erbij haalt. Doordat wij een allround advocatenkantoor met specialisten op elk rechtsgebied zijn, kunnen we u alle mogelijke hulp bieden. En zit u als ondernemer in Zwolle momenteel in zwaar water op financieel gebied? Dan kunnen wij u soms helpen om een faillissement te voorkomen. Als dit niet meer mogelijk is, kunnen we er wel voor zorgen dat de vervelende situatie niet nog erger wordt dan hij al is.

Procesrecht en strafrecht in Zwolle

Ook procesrecht en strafrecht behoren tot onze specialiteiten. Procesrecht is een overkoepelende term voor wetgeving die te maken heeft met allerlei juridische procedures waarin juridische arbitrage vereist is. Een voorbeeld hiervan is een dagvaarding. Als u een dagvaarding ontvangt en het hier niet mee eens bent, kunnen wij u helpen om hier stappen tegen te ondernemen. Wij hebben veel ervaring met dit proces en draaien onze hand er dan ook niet voor om. Ook als u op zoek bent naar een goede en vakkundige advocaat die u kan vertegenwoordigen bij een OM-zitting waar u moet verschijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een modern en ervaren advocatenkantoor dat u graag in al deze gevallen adviseert over procesrecht. Ook voor zaken omtrent strafrecht staan we u graag bij. Zit u in voorarrest of bent u aangehouden door de politie in Zwolle? Ook dan kunt u contact opnemen met RechtNet Advocaten. U heeft namelijk altijd recht op een strafrechtadvocaat naar uw keuze.

Contact opnemen voor rechtshulp in Zwolle

Wilt u vanuit Zwolle in contact komen met een gespecialiseerde advocaat van RechtNet? Dan kunt u bellen naar 073-6154311 of mailen naar info@rechtnet.nl.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten