Carina Vink-der Kinderen

HRM + Incasso

Incasso medewerkster met meer dan 10 jaar ervaring

“Afspraak is afspraak. Het maken van duidelijke telefonische afspraken met de wanbetalers is mijn ding. Na de gemaakte afspraken leg ik duidelijk alles vast per mail. Wordt er niet tijdig betaald, bel ik de wanbetaler net zo lang totdat ze alsnog over stag gaan. Ik bijt me echt vast in de zaak.”

Carina is 43 jaar oud en ze heeft een ruime ervaring als incasso medewerkster. Ze heeft het vak van haar man Casimir geleerd. Door de jaren heen is zij een echte incassospecialiste geworden. Ze werkt zeer doortastend. Daarnaast is ze hoofd HRM binnen RechtNet Advocaten.

Biografie

Carina heeft al lang geleden haar MBO diploma behaald. Daarnaast is ze moeder van drie dochters. Nu deze wat ouder zijn, werkt zij steeds meer mee in de incassopraktijk. Zo heeft zij reeds zeer veel verschillende functies vervuld en mag ze met verve trouble shooter worden genoemd. Er is geen probleem welke zij niet kan oplossen. Carina is voorts een echt mensen mens, zodat ook de HRM-rol haar zeer goed past. Een kei in duidelijke communicatie.

Als enthousiaste incasso medewerkster zet zij zich voor meer dan 100% in, in uw zaken en zal zij u nooit teleurstellen. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen. Ze zoekt alles tot in de puntjes uit en neemt de tijd voor elke klant. Carina haar kracht zit in het nabellen van lastige debiteuren. Zij krijgt ze zeker aan het betalen!

Rechtsgebieden

HRM

Neem contact op