Incasssobureau voor particulieren

De meeste incassobureaus werken niet voor particulieren. De achterliggende reden is dat het vaak het aanbrengen van een eenmalige zaak betreft en er geen band met de particuliere klant kan worden opgebouwd. Over het algemeen wordt er dan te weinig verdiend op de particuliere klant. Sommige incassobureaus behandelen ook geen vorderingen op particulieren. De incasso advocaten van RechtNet Advocaten werken zowel als incassobureau voor particulieren en nemen daarnaast ook vorderingen op particulieren in behandeling.

Heeft u een vraag bel dan geheel vrijblijvend met één van onze ervaren incasso advocaten op nummer 073 615 43 11 of stel uw vraag via ons webformulier op de rechterzijde van deze pagina.

No Win, No Fee

Alle incassozaken worden in behandeling genomen op basis van het ‘No Win, No Fee’-principe. Dit ongeacht de hoogte van uw vordering. Het incassobureau voor particulieren hanteert geen minimumbedragen. U kunt dus met al uw vorderingen bij RechtNet Advocaten terecht.

Geen abonnementskosten

Voor zover een incassobureau voor particulieren werkt en/of vorderingen op particulieren in behandeling neemt, zal er normaliter een abonnement moeten worden afgesloten voor één jaar. Dit is vaak een kostbare aangelegenheid. Bij RechtNet Advocaten is dit allemaal niet nodig. U mag eenmalig een vordering ter incasso aanbieden zonder dat hier allerlei kosten aan verbonden zijn.

Dossier sluiten

Ook houdt u zelf volledige vrijheid over het doorzetten of sluiten van uw zaak. Louter in de gevallen dat er betalingen in uw dossier hebben plaatsgevonden na datum incasso-overdracht worden er kosten in rekening gebracht. In alle andere gevallen niet. Normaal gesproken worden alle kosten op debiteur verhaald en houdt u de hoofdsom over.