Dreigend faillissement

Incassobureau inschakelen? Schakel RechtNet in!

RechtNet Advocaten werkt landelijk als incassobureau en advocatenkantoor tegelijk. Dat biedt u als opdrachtgever een aantal voordelen:

  • Debiteuren betalen over het algemeen sneller als een advocaat wordt ingeschakeld;
  • Bij geschillen over de vordering of factuur heeft u direct de beste juridische bijstand;
  • De gehele procedure is van begin tot eind in één hand;
  • Daardoor verloopt zowel de minnelijke als de gerechtelijke incasso zeer slagvaardig;
  • Wij berekenen u alleen kosten op basis van No-Win-No-Fee;
  • Onze advocaten hebben zich 100% gespecialiseerd in incasso.

Incassobureau met het hoogste succespercentage van Nederland

Als incassobureau hebben wij het hoogste succespercentage van Nederland als het gaat om het incasseren van openstaande vorderingen. En daar zijn wij enorm trots op. Dat komt door de snelle en doortastende manier van werken van onze incasso advocaten. Meestal hoeft er helemaal geen dure of tijdrovende incassoprocedure aan te pas te komen. Uw wanbetaler voldoet de openstaande vordering meestal nog voordat er een deurwaarder aan te pas hoeft te komen.

Landelijk incassobureau inschakelen voor effectieve minnelijke incasso

Vaak heeft u zelf al uw uiterste best gedaan en afspraken gemaakt met uw debiteur. Afspraken die niet worden nagekomen. Of er worden facturen betwist om maar niet te hoeven betalen. De snelheid en deskundigheid waarmee ons incassobureau in staat is een factuurbetwisting van tafel te vegen, overtuigt een wanbetaler meestal snel om toch te betalen. Door gepaste druk en krachtige argumentatie, realiseert uw debiteur zich al snel dat betalen toch echt de beste optie is.

Krachtige gerechtelijke procedure met incasso jurist

Indien nodig zetten wij, ter ondersteuning van het incassobureau, alle noodzakelijke gerechtelijke procedures in. Een dwingende sommatie, dagvaarding, beslaglegging of desnoods een faillissementsaanvraag of dreiging daarmee, bevordert de kans op snelle betaling. Daarbij adviseert ons kantoor u te allen tijde over de optimale kosten- en batenverhouding. Wij gaan enkel juridisch middel uit te weg om ervoor te zorgen dat uw klant betaalt.

Incassobureau op basis van No-Win-No-Fee

RechtNet Advocaten incasseert uw openstaande vorderingen op basis van ‘No Win, No Fee’. Dat betekent dat u helemaal niets betaalt als uw factuur niet wordt betwist en er geen gerechtelijke incassoprocedure volgt. De gehele vordering inclusief rente en buitengerechtelijke kosten worden op uw debiteur verhaald. U heeft daarom geen kosten aan de incasso.

RechtNet Advocaten is landelijk de beste Incassospecialist!

Wij werken als Incasso Advocaten op
‘No Win, No Fee’-basis

RechtNet incasso Advocaten levert maatwerk

Voor het merendeel van de vorderingen volstaat een gestandaardiseerde incassoprocedure al lang niet meer. Ons kantoor hanteert voor elke openstaande vordering een eigen aanpak, waarbij op professionele wijze rekening wordt gehouden met de relatie tussen u en uw klant. Deze maatwerkaanpak in combinatie met grote deskundigheid en ervaring van ons incassokantoor, zorgt voor het beste resultaat met oog voor uw relatie met de wanbetaler.

Voorkom dubbele kosten

Uitsluitend incasso advocaten mogen bij de rechtbankprocedures aanhangig maken van boven de € 25.000. Dit noemt men het procesmonopolie. Heeft u een incasso van meer dan € 25.000, dan zal een incassobureau alsnog een advocaat moeten inschakelen. U krijgt te maken met dubbele kosten als u eerst een incassobureau inschakelt en vervolgens alsnog moet overstappen naar een advocaat. U kunt dit voorkomen door RechtNet Advocaten in te schakelen als incassobureau.

Alles in één hand

De gehele incassoprocedure kunt u door ons laten uitvoeren. Dat scheelt veel tijd, geld en levert sneller succes op. U heeft daardoor één aanspreekpunt, waarbij u gedurende het proces volledig op de hoogte bent. Wij bieden u zelfs een online portaal waarbij u ‘over de schouder’ kunt meekijken van uw persoonlijke incasso advocaat.

Professionele incasso advocaten

Voor het opstarten van een incassobureau hoeft geen opleiding te worden gevolgd. Er wordt niet gecontroleerd of de oprichter van het incassobureau een strafblad heeft. Er bestaan zodoende veel malafide incassobureaus. Wanneer een debiteur bovendien verweer voert tegen uw vordering, kan een incasso advocaat dit verweer beter weerleggen omdat zij hiervoor een universitaire opleiding heeft genoten. Dit is de reden waarom de wetgever het procesmonopolie aan advocaten heeft gegeven en niet aan incassobureaus.

Ons incassobureau inschakelen

Wanneer u uw openstaande vordering aan RechtNet uit handen geeft, ontvangt uw debiteur binnen 24 uur een sommatie tot betalen. Uw debiteur wordt door onze advocaat gesommeerd tot betaling van de openstaande facturen verhoogd met rente en kosten. U ontvangt direct een ontvangstbevestiging waarin staat wat u van ons incassobureau kunt verwachten. Vervolgens informeert RechtNet Advocaten u gedurende de hele incassoprocedure en ontvangt u een persoonlijk login. Informeer naar de mogelijkheden van ons incassobureau en neem contact op via telefoonnummer 073 – 615 43 11 of via het mailadres info@rechtnet.nl.