Incassobureau Drimmelen

Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen

RechtNet Advocaten: het beste incassobureau en advocatenkantoor in Drimmelen

Heeft u klanten die facturen niet betalen? Heeft u een conflict met uw huisbaas? Of wilt u weten waar u recht op heeft bij ontbinding van uw arbeidscontract? Bij al deze juridische vragen is het aan te raden om een specialist van RechtNet Advocaten in te schakelen. Dit is een incassobureau en advocatenkantoor in één. 

Incassobureau Drimmelen 

Het is erg vervelend wanneer u als ondernemer te maken krijgt met klanten die facturen niet betalen. Waarschijnlijk wilt u de goede band met uw klant niet verpesten en wilt u dus niet meteen een gerechtelijk proces starten. Toch kan het goed zijn om hulp te zoeken. De advocaten van RechtNet Advocaten zullen u in eerste instantie helpen en incasso’s versturen. We zien dat dit er vaak al voor zorgt dat klanten overgaan tot het betalen van de openstaande facturen. Wanneer dit niet gebeurt, zullen wij nog een aantal herinneringen sturen voordat we overgaan tot een gerechtelijke procedure. 

Vaak betalen klanten de openstaande facturen snel nadat het incassotraject gestart is, omdat ze pas inzien hoe belangrijk het betalen van die factuur is wanneer ze herinnerd worden door een advocatenbureau. Hierdoor behoudt u de goede band met uw klant, maar ontvangt u toch het geld waar u op zat te wachten. 

Een incassobureau en advocatenkantoor in één in Drimmelen 

RechtNet Advocaten is niet alleen een incassobureau, maar ook een advocatenkantoor met advocaten die gespecialiseerd zijn in verschillende rechtsgebieden. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo zullen debiteuren eerder overgaan tot betaling, omdat een herinnering vanuit een advocaat vaak veel serieuzer overkomt. Mocht de factuur door middel van een minnelijk traject alsnog niet betaald worden, kunnen we direct overgaan tot een gerechtelijk traject. Normale incassobureaus moeten bij deze stap de gegevens overdragen aan een externe advocaat, maar omdat RechtNet Advocaten ook een advocatenkantoor is, kunnen we meteen door naar het gerechtelijke traject. Uw gegevens blijven binnen ons bedrijf en u hoeft niet op zoek naar een nieuwe partij die u kan helpen in het traject.

RechtNet Advocaten is landelijk de beste Incassospecialist!

Wij werken als Incasso Advocaten op
‘No Win, No Fee’-basis

Contact opnemen met een advocaat in Drimmelen 

Heeft u last van wanbetalers? Of zijn er andere juridische kwesties waarbij we u als particulier of zakelijk mee kunnen helpen? Neem dan gerust eens contact op met een van de advocaten van RechtNet Advocaten. Doordat wij onze dienstverlening via internet aanbieden, kunnen we kwalitatief goede juridische begeleiding aanbieden tegen een lage prijs.

Ontvang vrijblijvend meer informatie

    04
    Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen