Incassobureau Etten-Leur

Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen

Professionele advocaten en incasso advocaten bij RechtNet Advocaten nabij Etten-Leur

Bent u op zoek naar een professioneel advocatenkantoor of incassobureau in de buurt van Etten-Leur? Dan kunt u goed terecht bij RechtNet Advocaten. Wij zijn een modern, allround advocatenbureau en incassobureau in één. Dit maakt dat wij verschillende juristen in dienst hebben, allemaal gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden.

Incassobureau nabij Etten-Leur

Als klanten en debiteuren weigeren te betalen, is dat enorm vervelend. U hebt het geld natuurlijk zelf ook nodig om rond te kunnen komen. Zelf hebt u alles al geprobeerd en weet u niet meer hoe het verder moet. Dan kunt u RechtNet Advocaten, een incassobureau in de buurt van Etten-Leur, inschakelen. Wij zorgen er dan voor dat de openstaande rekeningen alsnog betaald worden. Dat doen we met succes, het gebeurd namelijk vrijwel nooit dat de rekeningen niet voldaan worden.

Het is niet gek dat u liever geen incassobureau inschakelt. U wilt uw klanten natuurlijk aan de goede kant houden en zit niet te wachten op ruzie of onenigheid. Wij gaan echter zeer voorzichtig te werk en beginnen dan ook altijd met het sturen van een vriendelijke brief. De ervaring leert dat veel debiteuren na het ontvangen van een dergelijke brief, ondertekend door een advocaat, vaak al zwichten en alsnog betalen.

Over de kosten van onze incasso advocaat hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij werken namelijk met een ‘no win, no fee’ regeling. Daarbij brengen wij onze kosten bij uw klant in rekening. Zo hoeft u niet op te draaien voor de kosten die u nooit hebt willen maken.

RechtNet Advocaten is landelijk de beste Incassospecialist!

Wij werken als Incasso Advocaten op
‘No Win, No Fee’-basis

Een advocaat voor verschillende rechtsgebieden

Bij RechtNet Advocaten kunt u terecht voor vrijwel alle juridische problemen. Wij kunnen u helpen op veel verschillende rechtsgebieden. 

Hebt u problemen met uw werkgever, of werknemer? Kijk dan eens wat onze arbeidsrecht advocaat voor u kan betekenen. Is een naaste van u overleden en moet een erfenis worden opgesteld? Onze erfrecht advocaat helpt u daar graag bij. Ook op andere gebieden zoals strafrecht, procesrecht, huurrecht, familierecht, faillissementsrecht en I-E recht kunnen wij u van dienst zijn.

Voor al uw vragen over juridische zaken en advocatuur kunt u dus bij ons terecht. Aarzel dan ook niet om simpelweg even contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden al uw vragen graag en helpen u met plezier verder.

Ontvang vrijblijvend meer informatie

    06
    Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen