Incassobureau Utrecht

Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen

RechtNet Advocaten: hét incassobureau en advocatenkantoor in Utrecht

RechtNet Advocaten is naast een incassobureau ook een advocatenkantoor in Utrecht. Wij bieden zoveel mogelijk juridische dienstverlening via het internet, waardoor wij voor een laag tarief veel particulieren en bedrijven kunnen helpen. U kunt bij ons voor verschillende juridische diensten terecht. Als incassobureau in Utrecht kunt u bijvoorbeeld voor incasso bij ons terecht. Ook als u op zoek bent naar een strafrechtadvocaat in Utrecht kunt u bij ons advocatenkantoor in Utrecht terecht.

Incassobureau in Utrecht

Het is erg vervelend wanneer openstaande facturen niet betaald worden. Het kan dan slim zijn om uw incasso in Utrecht over te dragen aan een incassobureau nabij Utrecht. Wij van RechtNet Advocaten zullen eerst proberen om de betaling te regelen door middel van het minnelijke traject. In de meeste gevallen zal een incasso vanuit een advocatenkantoor in Utrecht er wel voor zorgen dat de betaling voldaan wordt. Wanneer dit toch niet het geval is, bent u bij ons meteen aan het juiste adres om een gerechtelijk traject te starten. De ervaren advocaten staan u graag bij tijdens de incassoprocedure en zullen samen met u de juiste strategie bedenken om het geld terug te krijgen. 

Strafrecht advocaat in Utrecht

Hoewel onze focus ligt op incasso’s, hebben wij ook veel kennis en ervaring in huis als het gaat om andere rechtsgebieden. Naast huurrecht en arbeidsrecht verlenen wij ook juridische hulp op het gebied van strafrecht. Onze strafrechtadvocaat in Utrecht staat daarbij altijd voor u klaar. Wanneer u slachtoffer bent van een strafbaar feit, moet u aangifte doen. Zelfs hierbij kunnen onze strafrecht advocaten u bijstaan. Wanneer de politie de zaak zelf niet kan afhandelen, gaat de zaak naar de Officier van Justitie. Wanneer de zaak geseponeerd wordt, omdat er te weinig bewijs is tegen de verdachte, kan er geklaagd worden bij het Gerechtshof. Hiervoor is een advocaat nodig. Ook wanneer de verdachte wel vervolgd wordt, kunt u met een advocaat een schadevergoeding vorderen. Het is dus zeker aan te raden om een advocaat in te schakelen wanneer u betrokken bent bij een strafbaar feit.

RechtNet Advocaten is landelijk de beste Incassospecialist!

Wij werken als Incasso Advocaten op
‘No Win, No Fee’-basis

Arbeidsrecht advocaat inschakelen 

Ook wanneer u een conflict heeft op de werkvloer, kunt u terecht bij RechtNet Advocaten Utrecht. Zij kunnen u bijstaan als het gaat om loondoorbetaling, ziekteverzuim, concurrentiebeding en het opstellen of ontbinden van een arbeidscontract. Twijfel niet om geheel vrijblijvend contact op te nemen met onze advocaten die gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht. Ook wanneer je op zoek bent naar een huurrecht advocaat, of erfrecht advocaat in de omgeving van Utrecht, bent u bij RechtNet Advocaten aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang 30 minuten gratis advies!

Ontvang vrijblijvend meer informatie

    08
    Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen