Incassobureau Boxmeer

Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen

RechtNet Advocaten: Advocatenkantoor én incassobureau in Boxmeer

Wilt u een incassobureau of advocatenkantoor in Boxmeer inschakelen? Dan kunt u terecht bij RechtNet advocaten. Naast strafrecht en huurrecht speelt vooral incasso een grote rol voor ons moderne advocatenkantoor. 

Incassobureau in de buurt van Boxmeer

Niets is vervelender dan klanten die facturen weigeren te betalen. Als ondernemer kan het soms lastig zijn om ervoor te zorgen dat facturen op tijd betaald worden. Het kan in dat geval een verstandige keuze zijn om een incassobureau in te schakelen. RechtNet Advocaten is niet alleen een incassobureau, maar ook een advocatenkantoor in Boxmeer. Deze combinatie zorgt ervoor dat debiteuren vaak een stuk meer druk voelen, omdat er niet alleen een incassobureau, maar ook meteen een advocatenkantoor wordt ingeschakeld. Daardoor hoeven er geen zaken overgedragen te worden als er een gerechtelijk proces gestart wordt. 

Werkwijze van onze incasso advocaten in Boxmeer

Wanneer u besloten heeft om hulp in te schakelen als een klant de facturen niet betaald, gaan wij aan de slag met onze incassoprocedure. Deze is zo ingericht dat er gepoogd wordt om resultaat te behalen zonder dat de goede relatie tussen u en uw klant verloren gaat. Daarom starten we met het versturen van een minnelijke incasso. We merken dat dit een veel gevallen al resultaat oplevert, omdat de debiteuren schrikken van een brief of herinnering vanuit de naam van een advocatenkantoor in Boxmeer. 

Wanneer de factuur dan nog niet voldaan wordt, sturen wij nogmaals een herinnering. Als dit minnelijke traject uiteindelijk niks oplevert, gaan we over op een gerechtelijk procedure. In dit geval heeft u veel voordelen van het feit dat RechtNet Advocaten niet alleen een incassobureau, maar ook een advocatenkantoor is. Onze advocaten hebben genoeg juridische kennis om per zaak een goede aanpak te kiezen. We kunnen de kans op een snelle betaling in dit geval bevorderen met behulp van dagvaardingen, beslaglegging, een faillissementsaanvraag of een dreiging daarmee. In de hele gerechtelijke procedure wordt u bijgestaan door onze ervaren professionals.

RechtNet Advocaten is landelijk de beste Incassospecialist!

Wij werken als Incasso Advocaten op
‘No Win, No Fee’-basis

Advocaat in Boxmeer inschakelen

Heeft u last van wanbetalers, dan is het dus een goede keuze om RechtNet Advocaten in te schakelen als incassobureau en advocatenkantoor in Boxmeer. Informeer naar de mogelijkheden van RechtNet Advocaten door te mailen naar info@rechtnet.nl of te bellen naar 073 – 615 43 11.

Ontvang vrijblijvend meer informatie

    06
    Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen