Waar bent u naar op zoek?

RechtNet Advocaten

Incassobureau Cranendonck

Incassobureau Cranendonck

Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen

Hét incassobureau en advocatenkantoor in de buurt van Cranendonck

RechtNet Advocaten is een incassobedrijf én advocatenbureau nabij Cranendonck. Wij zijn een bedrijf met veel gespecialiseerde advocaten op verschillende rechtsgebieden. Hierdoor hebben wij in elke situatie een advocaat die perfect bij de zaak aansluit. 

Een incassobureau bij Cranendonck inschakelen

RechtNet Advocaten is niet alleen een advocatenkantoor, maar ook een incassobureau. Op het moment dat jouw klant niet, of veel te laat betaalt, kun je een van onze incasso advocaten inzetten om het factuurbedrag te vorderen. RechtNet gaat dan aan de slag met het sturen van nette brieven naar de debiteur. De debiteur gaat vaak snel overstag om te betalen als deze ziet dat een brief ondertekend is door een advocaat. Je hoeft jezelf geen zorgen te maken over de relatie met jouw klant. Hier gaat RechtNet altijd goed mee om en wij blijven altijd beleefd. 

De kosten voor het inschakelen van een incassobureau

In het geval van incasso, werkt RechtNet met een no-win-no-fee regeling. De kosten die RechtNet als incassobureau maakt, hoef je dus niet zelf te betalen. Wanneer je namelijk als het ware je gelijk krijgt, worden deze kosten bij de debiteur gedeclareerd. Zo ben je zelf geen extra geld kwijt aan het regelen van jouw betaling.

RechtNet Advocaten is landelijk de beste Incassospecialist!

Wij werken als Incasso Advocaten op
‘No Win, No Fee’-basis

Strafrechtadvocaat nabij Cranendonck

De strafrechtadvocaat van RechtNet gaat graag met jou aan de slag als dit nodig is. Sta je in voorarrest of ben je aangehouden door de politie? In zo’n vervelende situatie kun je een piketadvocaat inzetten of je kunt contact opnemen met RechtNet. Op het moment dat je dan voor de rechter verschijnt, is het prettig om iemand naast je te hebben die verstand heeft van de situatie.

Neem contact op met RechtNet

Wat RechtNet Advocaten speciaal maakt, is dat we een advocatenkantoor en een incassobureau in één zijn. We hebben zowel incasso advocaten als verschillende andere gespecialiseerde advocaten in dienst. Zo heeft RechtNet altijd de beste advocaten voor jou klaarstaan. Bij vragen kun je altijd even contact met ons opnemen!

Ontvang vrijblijvend meer informatie

    04
    Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen