Incassobureau Cranendonck

Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen

Hét incassobureau en advocatenkantoor in de buurt van Cranendonck

RechtNet Advocaten is een incassobedrijf én advocatenbureau nabij Cranendonck. Wij zijn een bedrijf met veel gespecialiseerde advocaten op verschillende rechtsgebieden. Hierdoor hebben wij in elke situatie een advocaat die perfect bij de zaak aansluit. 

Een incassobureau bij Cranendonck inschakelen

RechtNet Advocaten is naast een advocatenkantoor ook een incassobureau. Op het moment dat jouw klant niet, of veel te laat betaalt, kun je een van onze incasso advocaten inzetten om het factuurbedrag te vorderen. RechtNet stuurt dan brieven naar de debiteur waarin beleefd gevraagd wordt om de betaling te voldoen. De debiteur gaat vaak snel overstag om te betalen als deze ziet dat een brief ondertekend is door een advocaat. Over de klantrelatie hoef je je geen zorgen te maken, hier gaat RechtNet altijd goed mee om en wij blijven altijd beleefd. 

De kosten voor het inschakelen van een incassobureau

RechtNet hanteert met een no-win-no-fee regeling als het gaat om het incasso traject. Als je de zaak wint, dan declareren we de kosten bij de debiteur. Zo maak je zelf geen extra kosten bij het verkrijgen waar je recht op hebt.

RechtNet Advocaten is landelijk de beste Incassospecialist!

Wij werken als Incasso Advocaten op
‘No Win, No Fee’-basis

Strafrechtadvocaat nabij Cranendonck

De strafrechtadvocaat van RechtNet helpt je graag in het geval dat je aangeklaagd wordt. Sta je in voorarrest of ben je aangehouden door de politie? In een dergelijke situatie zet je piketadvocaat in of je kunt contact opnemen met RechtNet. Onze advocaten zijn deskundig en kunnen je goed bijstaan in de rechtbank.

Neem contact op met RechtNet

Wat RechtNet Advocaten is een advocatenkantoor en incassobureau in één. Daarom hebben we altijd een advocaat voor jou klaarstaan die je bijstaat in allerlei zaken, of het nu gaat om het innen van een incasso, een strafrechtzaak of een andere kwestie. Neem contact met ons op indien je vragen hebt en we helpen je met plezier verder.

Ontvang vrijblijvend meer informatie

    04
    Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen