Incassobureau Oisterwijk

Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen

Incassobureau en advocatenkantoor in Oisterwijk

RechtNet Advocaten is een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in incasso’s. Doordat wij vooral rechtsbijstand bieden via het internet, kunnen we heel Nederland voorzien van juridische adviezen. Wanneer u dus op zoek bent naar een incassobureau of advocaat in Oisterwijk, bent u bij RechtNet Advocaten aan het juiste adres. 

Werkwijze incassobureau Oisterwijk 

Het is erg vervelend wanneer facturen niet betaald worden. Waarschijnlijk heeft u zelf al een aantal herinneringen verstuurd in de hoop dat een factuur snel betaald wordt. Het is frustrerend als dit niks heeft opgeleverd. De volgende stap is dan het inschakelen van een incassobureau. RechtNet Advocaten start met wat u waarschijnlijk ook al gedaan hebt. We sturen herinneringen en blijven aandringen op het betalen van de openstaande factuur. 

Vaak gaan debiteuren sneller over tot betaling wanneer zo’n herinnering vanuit een incasso advocaat verstuurd wordt. Ze voelen zich gewaarschuwd en beseffen zich waarschijnlijk dat de enige goede oplossing het betalen van de factuur is. Wanneer er na een maand vol herinneringen nog geen betaling heeft plaatsgevonden, gaan we over op een gerechtelijk traject. Binnen RechtNet Advocaten is er genoeg juridische kennis om dit traject op te starten. We kijken samen met u naar een geschikte aanpak die aansluit bij uw situatie en uw wensen, waar beslaglegging of een faillissementsaanvraag onderdeel van uit kunnen maken. Zo zorgen we ervoor dat de openstaande facturen alsnog zo snel mogelijk betaald worden. 

Gerechtelijk traject bij incasso

Wanneer u bij een gewoon incassobureau een incassotraject start, kan het zijn dat dit niks oplevert binnen het minnelijke traject. Dan moet u overgaan tot een gerechtelijk traject, waarbij een advocaat noodzakelijk is. In dat geval moet u op zoek naar een nieuwe partij die de zaak overneemt. Bij RechtNet Advocaten is dit gelukkig niet nodig, omdat wij alle kennis in huis hebben. Hiermee besparen we u veel moeite en kosten. Doordat wij advocaten in dienst hebben die gespecialiseerd zijn in incassotrajecten, is onze landelijke slagingsscore hoog in vergelijking met andere incassobureaus.

RechtNet Advocaten is landelijk de beste Incassospecialist!

Wij werken als Incasso Advocaten op
‘No Win, No Fee’-basis

Advocaat inschakelen in Oisterwijk

Naast onze specialisatie in incassotrajecten, begeleiden en adviseren we u ook graag wanneer u een ander vraagstuk heeft op het gebied van arbeidsrecht, strafrecht of een ander rechtsgebied. Onze advocaten zijn u graag van dienst en gaan samen met u op zoek naar de best passende oplossing in uw situatie. Bent u nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op en ontvang 30 minuten gratis advies.

Ontvang vrijblijvend meer informatie

    07
    Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen