Waar bent u naar op zoek?

RechtNet Advocaten

Incassobureau Veldhoven

Incassobureau Veldhoven

Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen

RechtNet Advocaten: het professionele incassobureau en advocatenkantoor nabij Veldhoven

Hebt u nog openstaande facturen die maar niet betaald worden? Dan kunt u contact opnemen met incassobureau RechtNet in de buurt van Veldhoven. Door de samenwerking met onze advocaten hebben wij het hoogste slagingspercentage in heel Nederland op het gebied van incasso. Wacht dus niet te lang, want uw vorderingen kunnen verjaren en het kan dus zijn dat ze hierdoor kunnen komen te vervallen. 

Uw incasso overdragen aan een incassobureau nabij Veldhoven

Meestal is het minnelijke traject al genoeg om de debiteur de vorderingen te laten betalen. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan kunnen wij een juridisch traject starten waarin wij u zullen ondersteunen. Hierin zullen wij altijd eerst de debiteur een kennisgeving van rechtsvervolging toesturen. De stappen die hierna gezet worden zijn een dagvaarding, beslaglegging of faillissementsaanvraag. Als deze laatste stappen ook niet werken, moeten wij een uiterst slagvaardige aanpak van de incassoprocedure kiezen. Hierin zullen wij dan in overleg met u een juiste strategie bedenken.  

De ‘No win, no fee’ aanpak van RechtNet Advocaten Veldhoven

Omdat wij alleen maatwerk leveren en daarnaast gebruik maken van juristen en advocaten, is ons aantal geslaagde opdrachten hoger dan bij andere bureaus. Daarom hebben wij van RechtNet ook besloten om gebruik te maken van het minnelijk incassotraject op basis van het ‘No win, no fee’ pakket. Zolang uw wanbetaler niks betaalt, bent u ons ook niets verschuldigd, pas wanneer u geld ontvangt van de debiteur brengen wij kosten voor u in rekening. Omdat deze aanpak snel en doortastend is vermijden wij prijzige incassoprocedures en kunt u de incasso van uw bedrijf in de buurt van Veldhoven prima aan ons overlaten. 

RechtNet Advocaten is landelijk de beste Incassospecialist!

Wij werken als Incasso Advocaten op
‘No Win, No Fee’-basis

Auteursrecht vastleggen nabij Veldhoven

Op het moment dat een bedrijf iets nieuws heeft verzonnen, is het niet de bedoeling dat iemand anders daar gebruik van gaat maken. Om deze reden bestaan er auteursrechten. Hetgeen dat gemaakt is, noemen we het intellectueel eigendom van de desbetreffende persoon. Auteursrecht beschermt de maker door hem exclusieve rechten te geven. Hebt u een boek geschreven of foto’s gemaakt die u wilt beschermen? De advocaten van RechtNet kunnen u hierbij helpen en staan u juridisch bij in een auteursrechtelijke zaak als dat nodig is.  

Neem gerust contact met ons op

Hebt u een juridisch probleem en bent u op zoek naar een advocaat die u hierbij kan helpen of die u advies kan geven? Dan bent u bij advocatenbureau RechtNet aan het juiste adres. Door te beginnen met een gratis gesprek zullen wij u kunnen laten zien dat wij de advocaat hebben waar u naar op zoek bent. U kunt een afspraak met ons maken door te mailen naar info@rechtnet.nl of door te bellen naar 073-6154311.

Ontvang vrijblijvend meer informatie

    08
    Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen