Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Incassobureau Best

Incassobureau Best

Heeft u last van wanbetalers, niet betalende debiteuren? dan is de volgende stap contact opnemen met een incassobureau. RechtNet is een advocatenkantoor en incassobureau dat zich vestigt in Den Bosch, omdat wij veel communicatie via de telefoon en de mail doen kunt u overal van onze expertise op het gebied van incasso gebruik maken.

Wat doen wij als incassobureau in Best?

Wij zorgen ervoor dat debiteuren en wanbetalers onder druk van een juridische procedure overstag gaan en betalen. Dit heeft als gevolg dat u uw geld sneller en voordeliger binnen krijgt, vaak nog voordat een juridische procedure gestart is. Wij bij RechtNet zullen bijna altijd beginnen met het minnelijke traject, dit houdt in dat wij met uw schuldeisers tot een regeling proberen te komen, als zij hiermee akkoord gaan spreken wij van een minnelijk akkoord. Wij raden aan om zo snel mogelijk onze incassomedewerkers in te schakelen als u in de situatie zit waarin mensen of bedrijven niet willen betalen. Wij kunnen als incassobureau in Best ook de kredietwaardigheid van bedrijven controleren, denk hierbij aan schuldbewaking en debiteurenadministratie.

Samenwerking met de advocaten van RechtNet

Omdat RechtNet zowel een incassobureau als advocatenkantoor is zijn onze incassomedewerkers bewapend met alle juridische kennis om zelf de meest lastige trajecten snel en goed af te ronden, wij hebben dan ook het hoogste slagingspercentage in Nederland.

Wacht niet te lang met contact opnemen

Vorderingen van uw incasso kunnen verjaren, in Nederland is de gemiddelde verjaringstermijn vijf jaar, deze kan ook tussentijds stuiten. Houd er rekening mee dat u de incassomedewerkers van RechtNet moet benaderen voordat de incasso verjaard is, als dit eenmaal gebeurd is kunt u de vorderingen niet meer verhalen. Des te sneller u een traject in gang zet des te groter is de kans dat ons incassobureau uw traject in Best succesvol kunnen afronden.

De kosten van de incasso

De incassokosten komen bijna altijd op de rekening van de wanbetaler. Echter betekent dit normaal gesproken niet dat u als schuldeiser niets hoeft te betalen. Bijvoorbeeld wanneer de incasso niet gelukt is. Bij RechtNet is dit niet het geval. Wij werken namelijk op basis van ‘No win, No fee’. Dit houdt in dat u helemaal niets betaalt als uw factuur niet wordt betwist en er geen gerechtelijke incassoprocedure volgt.

Heeft u te maken met wanbetalers? Neem dan contact op

Bij RechtNet hebben wij de juiste specialisten in huis om snel en vakkundig tot een goed resultaat te komen op het gebied van incassoprocedures. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan contact op door te bellen naar 073-6154311 of stuur een mail naar info@rechtnet.nl.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten