Incassobureau Boxtel

Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen

Het beste incassobureau en advocatenkantoor in de omgeving van Boxtel

Zoekt u naar een advocatenkantoor nabij Boxtel? Dan kunt u terecht bij de advocaten van RechtNet Advocaten. RechtNet Advocaten is een modern advocatenkantoor dat vooral via internet juridisch advies geeft. Hierdoor is het mogelijk om mensen door heel Nederland bij te staan en te adviseren op juridisch gebied. Ook wanneer u dus een advocaat in Boxtel nodig heeft, kunnen de advocaten van RechtNet u adviseren, ondersteunen en begeleiden.

Incassobureau RechtNet Advocaten

RechtNet Advocaten is een advocaten- en incassobureau in één. Dit levert veel voordelen op. Debiteuren betalen namelijk veel sneller wanneer er een advocaat wordt ingeschakeld, waardoor u dus minder lang op u geld hoeft te wachten. Ook wanneer de betaling uitblijft en de incasso zodanig oploopt dat er een advocaat ingeschakeld moet worden, hoeft u niet meer over te stappen. Bij een regulier incassobureau is dit wel het geval, maar omdat wij als incassobureau ook een advocatenbureau zijn, is dit niet nodig. Dit scheelt weer een hoop tijd en moeite doordat er niets overgedragen hoeft te worden en de specialisten alles al weten van uw zaak.

Hoe werken wij als incassobureau in Boxtel?

Wij bieden landelijke dekking door ons grote netwerk aan incasso advocaten, dus ook wanneer je een incasso advocatenbureau in Boxtel zoekt, zijn we u graag van dienst. De stap om een incassobureau in te schakelen kan groot zijn, omdat u de relatie met uw klant niet wilt verpesten. Dit begrijpen wij, dus blijven we in eerste instantie enkel aandringen op het betalen van de facturen. Vaak helpt dit al, aangezien het een stuk serieuzer overkomt wanneer er een bericht komt van een incasso advocaat. Mocht dit niet helpen, wordt er na een maand overgegaan op het gerechtelijke traject. Daarbij is een incasso advocaat belangrijk, deze heeft de juiste juridische kennis in huis. Wij van RechtNet Advocaten bekijken per zaak wat de juiste aanpak is om de kans op betaling te vergroten.

RechtNet Advocaten is landelijk de beste Incassospecialist!

Wij werken als Incasso Advocaten op
‘No Win, No Fee’-basis

Verschillende rechtsgebieden

Naast de incasso werkzaamheden, kunt u ook voor advies over de verschillende rechtsgebieden bij ons terecht. Onze advocaten in Boxtel weten alles over strafrecht, procesrecht en huurrecht. Ook voor conflicten op de werkvloer ondersteunen we je graag met onze kennis en ervaring binnen het arbeidsrecht.

Hulp inschakelen van een advocaat in Boxtel

We gaan dus niet meteen met deurwaarders en gerechtelijke trajecten aan de slag. We vinden de relatie die u met klanten heeft belangrijk en proberen eerst de betaling te regelen met een minnelijk traject. Als dat niet lukt, helpen we u verder in de gerechtelijke procedure. Wilt u meer weten over onze aanpak en wat we voor u kunnen betekenen als advocatenbureau in Boxtel? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze professionele advocaten door te mailen naar info@rechtnet.nl of te bellen naar 073 – 615 43 11.

Ontvang vrijblijvend meer informatie

    19 (1)
    Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen