Incassobureau Dongen

Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen

RechtNet Advocaten: hét advocatenbureau en incassobureau nabij Dongen

RechtNet Advocaten is een flexibel, dynamisch advocatenbureau nabij Dongen. Bij ons kunt u terecht voor professionele hulp op verschillende rechtsgebieden, waaronder ook incasso. U kunt dus bij ons terecht wanneer klanten weigeren te betalen, maar ook als u een geschil hebt dat opgelost moet worden. 

Incasso advocaat Dongen

Het is enorm vervelend als klanten niet of veel te laat betalen. U bent immers ook afhankelijk van uw inkomsten en hebt het geld nodig. Natuurlijk probeert u eerst zelf de betaling binnen te halen, door contact op te nemen met uw klant, maar dat heeft niet altijd het juiste effect. Dan kan het handig zijn om een incassobureau nabij Dongen, zoals RechtNet Advocaten, in te schakelen.

Een incasso advocaat inschakelen kan best een lastige stap zijn, u wilt uw klanten natuurlijk te vriend houden. Wij gaan echter altijd uiterst netjes te werk. We beginnen met het sturen van een officiële brief. Vaak is een ondertekening van een advocaat al voldoende om tot een betaling over te gaan. Als dit niet het geval is, gaan wij natuurlijk door tot u uw betaling ontvangt.

No-win-no-fee

Wij werken op no-win-no-fee basis. Dit houd in dat u, wanneer u een incassozaak begint, helemaal niets hoeft te betalen als uw factuur niet wordt betwist en er geen procedure volgt. Alle kosten worden op uw debiteur verhaald. U hebt dus geen kosten aan de incasso en de vordering.

RechtNet Advocaten is landelijk de beste Incassospecialist!

Wij werken als Incasso Advocaten op
‘No Win, No Fee’-basis

Online contact met uw advocaat in Dongen

Wij van RechtNet Advocaten werken zo veel mogelijk online. Dit heeft vele voordelen, zo hoeft u niet naar ons kantoor te rijden wanneer u een afspraak hebt. Wij maken optimaal gebruik van het internet, waardoor we een moderne, efficiënte en voordelige juridische dienstverlening aan kunnen bieden. Omdat we al onze diensten online aan kunnen bieden, bieden wij deze ook voor een lage prijs aan. Zo hebt u de beste kwaliteit juridische dienstverlening, zonder er de volle mep voor te betalen.

Een advocaat voor verschillende rechtsgebieden in Dongen inschakelen

RechtNet Advocaten is een advocatenbureau dat zich specialiseert op veel verschillende rechtsgebieden. Zo hebben wij incasso advocaten, maar hebben we ook advocaten op andere rechtsgebieden. U kunt bij ons bijvoorbeeld een arbeidsrecht advocaat, strafrecht advocaat en een huurrecht advocaat vinden. Al onze advocaten hebben verstand van hun rechtsgebied en zijn professionals op hun werkgebied. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat wij u altijd op de best mogelijke manier kunnen helpen.

Ook wanneer u een bedrijf hebt en u contracten of andere afspraken moet vastleggen kan een advocaat handig zijn. Onze arbeidsrecht advocaat nabij Dongen helpt u graag met bijvoorbeeld het opstellen van contracten, of ontslag op staande voet.

Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar goede juridische dienstverlening, of een incassobureau nabij Dongen? Dan kunt u zeker bij ons terecht. Neem simpelweg even contact met ons op. Samen kunnen we dan op zoek naar een passende oplossing voor uw probleem. Wij staan voor u klaar!

Ontvang vrijblijvend meer informatie

    05
    Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen