Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Incassobureau Dordrecht

Incassobureau Dordrecht

Heeft u nog openstaande facturen die u maar niet terugkrijgt? Dan kunt u contact opnemen met incassobureau RechtNet. Door de samenwerking met onze advocaten hebben wij het hoogste slagingspercentage in Nederland. Wacht niet te lang, uw vorderingen kunnen verjaren en kunnen dus komen te vervallen.

Onze ‘No win, no fee’ aanpak

Omdat wij enkel maatwerk leveren en daarnaast gebruik maken van zowel juristen en advocaten is onze aantal geslaagde opdrachten aanmerkelijk hoger dan die van andere bureaus. Hierom hebben wij ook besloten om gebruik te gaan maken van het minnelijk incassotraject op basis van het ‘No win, no fee’ pakket. Zolang uw wanbetaler geen cent betaalt bent u ons niets verschuldigd, pas als u uw geld ontvangt ontstaan er kosten. Hierdoor zorgen wij dat u uw hoofdsom overhoudt. Omdat deze aanpak ook zeer snel en doortastend is vermijden wij tijdrovende en prijzige incassoprocedures en kunt u de incasso van uw bedrijf in Dordrecht dus prima aan ons overdragen.

Incasso overdragen aan een incassobureau in Dordrecht

Meestal is het minnelijke traject al voldoende om de debiteur te laten betalen, mocht dit niet het geval zijn kunnen wij een juridisch traject starten waarin wij u ook zullen adviseren en ondersteunen. Hierin zullen wij altijd eerst de wanbetaler een kennisgeving van rechtsvervolging sturen, waarna de vervolgstap een dagvaarding, beslaglegging of faillissementsaanvraag is. Als dit ook allemaal niet werkt, gaan wij voor een uiterst slagvaardige aanpak van de incassoprocedure kiezen. We zullen samen met u de juiste strategie bepalen.

Waar kunnen wij u nog meer bij helpen?

U kunt onze diensten ook inschakelen als u de kredietwaardigheid van uw klanten wilt controleren, dit kan altijd handig zijn voor schuldbewaking en uw debiteurenadministratie. Mocht u teveel tijd in uw debiteurenadministratie steken, kunnen wij deze ook voor u overnemen zodat u meer tijd in uw zaak kan steken. U kunt met een gerust hart uw incasso aan ons overdragen, wij realiseren altijd snelle en geslaagde vorderingen voor uw bedrijf in Dordrecht. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan contact op door te bellen naar 073-6154311 of door te mailen naar info@rechtnet.nl.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten