Incassobureau Gemert

Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen

Op zoek naar een advocaat of incassobureau nabij Gemert? RechtNet is hét gespecialiseerde advocatenkantoor in de regio

Gelegen te Den Bosch is RechtNet Advocaten hét allround advocatenbureau en incassobedrijf nabij Gemert, waar u terecht kunt voor juridisch advies. Doordat wij zowel een advocaten- als incassobureau zijn kunnen wij snel schakelen en heeft u alle gerechtelijke bijstand onder één dak.

Advocaat inschakelen voor uzelf of uw bedrijf in omgeving Gemert

Soms heeft u behoefte aan juridische bijstand. Wanneer zich een arbeidsgeschil op het werk voordoet. Dan kunt u met uw geschil terecht bij RechtNet advocaten. Wij bieden online rechtshulp aan op diverse juridische gebieden. Zo werken wij bijvoorbeeld met een arbeidsrecht advocaat, strafrecht advocaat, erfrecht advocaat of huurrecht advocaat. Hierdoor kunt u op ieder rechtsgebied de juiste hulp verkrijgen via RechtNet Advocaten.

No-win-no-fee bij ons incassobureau in Gemert, hoe werkt dat precies?

Ons allround advocaten- en incassobureau werkt op basis van no-win-no-fee. Dit wil zeggen dat u niets betaald, wanneer uw factuur wordt betwist en er geen gerechtelijke procedure volgt. Alle buitengerechtelijke kosten die gemaakt worden, de vorderingen en de rente worden daarnaast verhaald op de debiteur. Hierdoor betaalt u dus geen incassokosten voor de vordering en de bijbehorende rente voor uw bedrijf in Gemert. Wilt u snel uw facturen betaald krijgen? Kies dan voor RechtNet Advocaten, de ervaren incasso advocaat nabij Gemert.

RechtNet Advocaten is landelijk de beste Incassospecialist!

Wij werken als Incasso Advocaten op
‘No Win, No Fee’-basis

Een professioneel incassobureau inschakelen in Gemert

Heeft u een eigen bedrijf en blijven de rekeningen van een bepaalde debiteur zich maar opstapelen? Dit kan erg vervelend zijn, omdat u afhankelijk bent van uw inkomsten. In dit geval kan een professioneel incassobureau uitkomst bieden. Wij bespoedigen het incassotraject voor uw bedrijf in Gemert door om de drie dagen een herinnering te versturen voor de openstaande incasso. Baat dit niet, dan starten we met de juridische vervolgstappen. Uiteraard houden we in onze communicatie rekening met de bestaande klantrelatie, bijvoorbeeld wanneer u de vertrouwensband met uw klanten niet te veel onder druk wilt zetten. Daarentegen zorgen wij er wel voor dat de factuur betaald wordt. Dit kan zijn door sommeringen met rente, dagvaardingen of zelfs faillietverklaring.

Neem contact met ons op

Of u nu een advocaat wilt inschakelen voor uw bedrijf in Gemert, of door middel van een incassobureau openstaande facturen betaald wilt krijgen, RechtNet Advocaten is dé juridische specialist voor al uw geschillen. Vul ons contactformulier in voor meer informatie of bel ons.

Ontvang vrijblijvend meer informatie

    07 (1)
    Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen