Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Incassobureau Nijmegen

Incassobureau Nijmegen

Heeft u een incassobureau nodig omdat een klant van uw bedrijf in Nijmegen uw facturen na meerdere herinneringen nog steeds niet betaalt? Of geeft hij aan deze facturen niet van plan zijn te gaan betalen? U kunt uw incasso dan overdragen aan RechtNet. RechtNet is een incassobureau dat u kan helpen bij het terugvorderen van uw incasso’s in Nijmegen. Met onze ervaring en kennis lossen wij de meest complexe situaties op.

Uw incasso uitbesteden aan RechtNet in Nijmegen?

Omdat RechtNet zowel een advocatenkantoor als een incassobureau is, hebben wij specialisten in beide gebieden rondlopen. Door de sterke samenwerking tussen onze juristen en incassomedewerkers beschikken wij over veel kennis en ervaring om zelfs de lastigste incassodossiers op te lossen, hierdoor leveren wij ook puur maatwerk. Wij hebben hierdoor ook het hoogste slagingspercentage en de snelste doorlooptijden in Nederland. Ook maakt RechtNet gebruik van de ‘No win, no fee’ methode, dit houdt in dat er voor u geen kosten zijn totdat uw incasso’s succesvol zijn. Hiermee zorgen wij ervoor dat aan het einde u uw hoofdsom overhoudt. Wij kunnen ook uw debiteurenadministratie overnemen en bijhouden, zodat u meer tijd overheeft om in uw zaak te steken.

Het traject van uw incasso

U kunt uw gehele incasso in Nijmegen aan ons overdragen, waarbij wij de gehele procedure van u over kunnen nemen. Wij zullen hierbij altijd starten met het minnelijke traject. Hierbij stellen we allereerst de debiteur op de hoogte dat er een incassobureau is ingeschakeld, waarna wij om de drie dagen gedurende een maand aanschrijvingen zullen versturen. De meeste debiteuren kiezen ervoor om tijdens het minnelijke traject de facturen te betalen, om verdere stappen te voorkomen. Mocht dit niet gebeuren zullen wij onze advocaten inschakelen en dan zullen wij een juridische procedure opstarten. Onze advocaten hebben veel ervaring op dit gebied en zullen u gedurende de gehele procedure adviseren en ondersteunen voor een goede afhandeling.

Contact met incassobureau RechtNet

Bent u geïnteresseerd in onze diensten als incassobureau of heeft u nog vragen over uw incassozaken in Nijmegen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 073-6154311 of stuur een mail naar info@rechtnet.nl.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten