Waar bent u naar op zoek?

RechtNet Advocaten

Incassobureau Oss

Incassobureau Oss

Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen

Hét incassobureau en advocatenkantoor nabij Oss: RechtNet Advocaten

RechtNet Advocaten is een advocatenkantoor en incassobureau in één. Wij zijn gevestigd in Den Bosch, op een steenworp afstand van Oss. Voor al uw incasso, of rechtsgeschillen kunt u bij ons terecht. Wij helpen u immers graag. 

Een incassobureau nabij Oss inschakelen

Het gebeurd wel eens dat een klant of debiteur veel te laat, of helemaal niet, betaalt. Dat kan erg vervelend zijn, aangezien u natuurlijk afhankelijk bent van uw inkomsten. Het kan dan zijn dat u een incassobureau moet inschakelen. Wij van RechtNet Advocaten kunnen u daarbij helpen. Het voordeel hiervan is dat u ook direct een advocaat tot uw beschikking hebt. 

No-win-no-fee

Wij werken op basis van no-win-no-fee. Dat betekent dat u helemaal niets betaalt als uw factuur niet wordt betwist en er geen gerechtelijke procedure volgt. U hebt geen kosten aan de incasso en de vordering, omdat de gehele vordering, inclusief rente en buitengerechtelijke kosten, op uw debiteur worden verhaald. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over dat een incassobureau te duur zou zijn, de kosten zijn namelijk nooit voor u.

RechtNet Advocaten is landelijk de beste Incassospecialist!

Wij werken als Incasso Advocaten op
‘No Win, No Fee’-basis

Een advocaat voor verschillende rechtsgebieden

Als u op zoek bent naar een advocaat in Oss, kunt u vrijwel altijd bij RechtNet Advocaten terecht. Wij hebben specialisten op verschillende rechtsgebieden, waaronder ook huurrecht, strafrecht en arbeidsrecht. Onze advocaten gaan uitgebreid met u in gesprek, leggen het probleem duidelijk vast en gaan op een professionele manier voor u aan de slag. Neem gerust even contact met ons op als u op zoek bent naar wat meer informatie, of als u nog wat vragen voor ons hebt.

Ontvang vrijblijvend meer informatie

    03
    Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen