Incassobureau Oudenbosch

Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen

Advocaat inschakelen via een advocatenbureau nabij Oudenbosch? Maak kennis met RechtNet Advocaten

RechtNet Advocaten is een advocatenkantoor gelegen te Den Bosch, nabij Oudenbosch. Onze naam is een samenvoeging van de woorden ‘RechtHulp’ en ‘Internet’, want wij verlenen hoofdzakelijk rechtsbijstand via het internet. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsdisciplines en zijn naast een advocatenkantoor tevens een incassobureau. Wilt u graag een advocaat of een incassobureau nabij Oudenbosch inschakelen? RechtNet is hét gespecialiseerde advocatenkantoor in de regio.

Allround incassobedrijf en incassobureau in de buurt van Oudenbosch

Wilt u graag een advocaat óf incassobureau nabij Oudenbosch inschakelen? Bij ons kunt u terecht voor een huurrechtadvocaat, arbeidsrechtadvocaat, erfrechtadvocaat, huurrecht advocaat of strafrechtadvocaat nabij Oudenbosch. Heeft u een juridisch geschil op een van deze vlakken, dan kunt u bij RechtNet Advocaten terecht. Heeft  u een of meerdere openstaande facturen die niet betaald worden door uw debiteuren? Ook dan kunt u RechtNet advocaten inschakelen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in incasso’s en laten geen enkele juridische mogelijkheid onbenut om te zorgen dat uw facturen betaald worden.

Openstaande facturen worden snel betaald met onze gespecialiseerde incasso advocaat in Oudenbosch

Facturen die niet betaald worden. Veel ondernemers hebben er last van. Dit kan behoorlijk vervelend zijn, omdat u afhankelijk bent van deze inkomsten. RechtNet biedt uitkomst! Wij werken namelijk met een gespecialiseerd incasso advocaat, waardoor uw openstaande incassokosten snel voldaan worden voor uw bedrijf in Oudenbosch. Wij werken op basis van ‘no-fee-no-pay’. Dat wil zeggen dat u niets betaald wanneer uw factuur wordt betwist. Het is dan tevens van belang dat er geen gerechtelijke procedure volgt. Alle kosten die gemaakt worden, de vorderingen en rente worden verhaald op de debiteur. Wanneer u ons incassobureau nabij Oudenbosch wilt inschakelen, gaan wij direct tot actie over en starten we met het incassotraject. We starten met het versturen van betalingsherinneringen. Vaak is een brief van een incassobureau al afdoende om de debiteur tot betalen aan te zetten. Wordt de factuur hierna niet voldaan, dan starten we met de vervolgprocedure. Hierbij schuwen we geen enkel juridisch middel om ervoor te zorgen dat uw factuur betaald wordt. Dit kan zijn door middel van dagvaardingen, sommaties met rente of faillissementsverklaringen. Het resultaat hiervan is dat wij vrijwel altijd het traject met goed gevolg kunnen afsluiten.

RechtNet Advocaten is landelijk de beste Incassospecialist!

Wij werken als Incasso Advocaten op
‘No Win, No Fee’-basis

Meer weten? Neem gerust contact met ons op

Wij zijn er om u te adviseren en bij te staan bij juridische geschillen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen, te bellen of een mailtje te sturen.

Ontvang vrijblijvend meer informatie

    05
    Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen