Incassobureau Zeist

Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen

RechtNet Advocaten: het beste incassobureau en advocatenkantoor in de buurt van Zeist

RechtNet Advocaten is een allround advocatenkantoor. Vooral incasso speelt een grote rol binnen het bedrijf, maar ook voor huurrecht kun je terecht bij de advocaten van RechtNet. Het team van specialisten staat voor jou klaar om te helpen bij weigering van betalingen en veel andere juridische problemen. 

Redenen om een incassobureau in Zeist in te schakelen

Wanneer jouw onderneming last heeft van wanbetalers, kan het verstandig zijn om een incassobureau in te schakelen. Bij RechtNet Advocaten zijn we gespecialiseerd in alle incassozaken. In erg veel gevallen betaald de debiteur sneller wanneer er een incasso advocaat in wordt geschakeld. Wanneer je besluit om een incassobureau in te schakelen, wordt de band met de klant niet direct beschadigd. Mocht een klant na meerdere betaalverzoeken, nog steeds niet overgaan tot betaling, dan gaat RechtNet over op een gerechtelijk traject. Omdat RechtNet buiten een incassobureau ook nog een advocatenbureau is, kunnen wij gemakkelijk schakelen en hoeven er geen gegevens overgedragen te worden vanuit het incassobureau naar een ander advocatenkantoor. Dit scheelt tijd en moeite. 

Incasso- en advocatenkantoor in Zeist in één

RechtNet is naast een incassobureau ook een advocatenbureau in Zeist. Daarom kunnen we u direct helpen als u wilt overstappen op een gerechtelijk incasso traject. Normaal gesproken moet u uw gegevens eerst overdragen naar een externe advocaat, maar omdat er bij ons al een deskundige advocaat in Zeist uw zaak behandelt, hoeft dat niet. Ons advocatenbureau en incassobureau in Zeist kan u direct bijstaan in de rechtszaak en dat is wel zo handig. We weten alles van uw zaak af , wat u een hoop tijd scheelt. Bovendien heeft u meteen een partij bij de hand die u vertrouwt.
Omdat we naast een incassobureau in Zeist ook een advocatenkantoor zijn, kunnen we ook helpen bij andere rechtsgebieden, zoals arbeidsrecht, faillissementsrecht, strafrecht en huurrecht.

RechtNet Advocaten is landelijk de beste Incassospecialist!

Wij werken als Incasso Advocaten op
‘No Win, No Fee’-basis

Neem contact op met een advocaat in Zeist 

Doordat wij van RechtNet voornamelijk begeleiding bieden via internet, kunnen we mensen vanuit heel Nederland voorzien van het beste juridische advies. Wanneer je dus op zoek bent naar een advocatenbureau kun je bij RechtNet in Zeist terecht. Neem contact met ons op om te kijken naar wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Ontvang vrijblijvend meer informatie

    03
    Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen