Incassobureau Arnhem

Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen

Advocatenkantoor en incassobureau in de buurt van Arnhem

RechtNet Advocaten is een advocatenkantoor nabij Arnhem en we zijn ook gespecialiseerd in incasso’s. We zijn dus ook een incassobureau nabij Arnhem. Doordat we vooral rechtsbijstand bieden via het internet, kan RechtNet heel Nederland voorzien van juridische adviezen. Wanneer jij op zoek bent naar een incassobureau, advocaat of advocatenkantoor in Arnhem, dan ben je bij RechtNet Advocaten aan het juiste adres. 

Wat voor werkwijze heeft RechtNet? 

Het is niet fijn als facturen niet betaald worden. Waarschijnlijk heeft u zelf al een aantal keer een herinnering verstuurd in de hoop dat de factuur snel betaald zou worden. Het is frustrerend als dit niks oplevert. Een volgende stap kan dan het inschakelen van een incassobureau in Arnhem zijn. RechtNet Advocaten start met wat u waarschijnlijk zelf ook al geprobeerd hebt. We sturen herinneringen en blijven vragen of de debiteur de rekeningen wilt gaan betalen. 

Een kosteloze afhandeling 

Bij RechtNet Advocaten in de buurt van Arnhem, werken we op no-win-no-fee basis. Dit betekent dat u, wanneer de incassozaak begint, helemaal niks hoeft te betalen als uw factuur niet wordt betwist en er geen procedure volgt. Alle kosten worden dan namelijk bij de debiteur verhaald. U hebt dus geen kosten aan de incasso en de vordering.

RechtNet Advocaten is landelijk de beste Incassospecialist!

Wij werken als Incasso Advocaten op
‘No Win, No Fee’-basis

Het effect van een incassobureau

Vaak gaan debiteuren sneller over tot betaling wanneer er een herinnering vanuit een incasso advocaat verstuurd wordt. Wij zijn immers ook een gespecialiseerd advocatenkantoor nabij Arnhem. Ze voelen zich gewaarschuwd en krijgen het besef dat betalen waarschijnlijk de enige goede oplossing is op dat moment. Wanneer er na een maand vol herinneringen nog geen betaling heeft plaatsgevonden, gaat RechtNet over op een gerechtelijk traject. Binnen ons bedrijf is er genoeg juridische kennis om dit traject op te starten. We kijken samen met u naar de beste aanpak die aansluit op jullie situatie en wensen. Zo zorgen we er samen voor dat de openstaande facturen alsnog betaald gaan worden. 

Gerechtelijke procedure bij incasso

Wanneer u bij een incassobureau een procedure start, kan het zijn dat dit tot niks uitloopt binnen het minnelijke traject. Dan moet u overgaan tot een gerechtelijk traject, waarbij een advocaat noodzakelijk is. In dat geval moet u op zoek naar een nieuwe partij die de zaak overneemt. Bij RechtNet Advocaten is dit allemaal niet nodig. RechtNet heeft verschillende advocaten en alle nodige kennis in huis. Hiermee bespaart u zichzelf aardig wat moeite en kosten. 

Een advocaat in de buurt van Arnhem inschakelen

Naast onze specialisatie in incassotrajecten, begeleiden en adviseren we u ook graag op de gebieden arbeidsrecht, strafrecht, erfrecht of een ander rechtsgebied. De advocaten die wij in dienst hebben zijn jou graag van dienst en gaan samen met jou op zoek naar de best passende oplossingen in jouw situatie. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op!

Ontvang vrijblijvend meer informatie

    07
    Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen