Incassobureau Tiel

Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen

RechtNet Advocaten is hét advocatenkantoor en incassobureau nabij Tiel: 

RechtNet Advocaten is een incassobureau en advocatenkantoor in één. Wij zijn gevestigd in Den Bosch, op een kleine afstand van Tiel. Voor al jouw rechtsgeschillen en incassozaken kun je bij ons terecht. Wij helpen je namelijk graag verder. 

Een incassobureau in de buurt van Tiel inzetten

Het komt weleens voor dat een klant veel te laat, of soms zelfs helemaal niet betaalt. In zo’n geval kun je een incassobureau inschakelen. Het kan namelijk erg vervelend zijn als een klant niet betaald, omdat je in sommige gevallen afhankelijk bent van jouw inkomsten. RechtNet Advocaten weet hier alles vanaf en wij kunnen jou daar perfect bij helpen. Het voordeel van RechtNet is dat je ook meteen een advocaat tot je beschikking hebt. 

Een no-win-no-fee werkwijze: hoe werkt dat bij ons incassobureau in Tiel?

RechtNet Advocaten werkt op basis van no-win-no-fee. Dit betekent dat je niks hoeft te betalen als jouw factuur niet wordt betwist en er geen gerechtelijke procedure volgt. Je hebt geen kosten aan de incasso en de vordering, omdat de hele vordering op de debiteur wordt verhaald. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over dat een incassobureau inschakelen duur zou zijn, de kosten zijn namelijk nooit voor jou.

RechtNet Advocaten is landelijk de beste Incassospecialist!

Wij werken als Incasso Advocaten op
‘No Win, No Fee’-basis

Gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden

Wanneer je opzoek bent naar een advocaat of incassobureau in de buurt van Tiel, kun je altijd bij RechtNet Advocaten terecht. Wij hebben specialisten op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht en huurrecht. Onze advocaten gaan met jou in gesprek en leggen het probleem vast. Daarna gaan ze op een professionele manier voor jou aan de slag. Neem gerust contact met ons op als je opzoek bent naar verdere informatie, of als je nog vragen hebt.

Ontvang vrijblijvend meer informatie

    08
    Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen