Incassobureau Vught

Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen

Het beste incassobureau en advocatenkantoor in Vught en omgeving

RechtNet Advocaten is een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in incasso’s. Wanneer u last heeft van wanbetalers, is het een slimme keuze om een incassobureau in te schakelen. Op die manier vergroot u de kans op betaling van debiteuren. 

Incassobureau en advocaat in één in Vught

De naam RechtNet Advocaten is een samenstelling van ‘rechtshulp’ en ‘internet’. RechtNet Advocaten biedt voornamelijk rechtshulp via internet. Hierdoor is het mogelijk om landelijk en voor een laag tarief juridische hulp en ondersteuning te bieden. De focus van RechtNet Advocaten in Vught ligt op incasso’s. Het hele bedrijfsproces is op incasso ingericht, waardoor we daar landelijk de hoogste slagingspercentages mee behalen. Wij helpen zowel bedrijven als particulieren met ons laagdrempelige no-nonsebeleid. Daarnaast hebben we ook een eigen boekhouder in dienst die ervoor zorgt dat u nooit onnodig lang hoeft te wachten op uw geld. Het team bestaat uit jonge, ambitieuze medewerkers en een aantal erg ervaren professionals. Dit is in onze ogen de beste combinatie om altijd tot een passende, geschikte oplossing te komen voor uw juridische problemen of vragen. 

Waarom kiezen voor een incassobureau en advocatenkantoor in Vught in één? 

Wij zijn gespecialiseerd in incasso’s, maar geven ook advies en begeleiding als het gaat om andere rechtsgebieden. Onze medewerkers zijn ook actief op het gebied van arbeidsrecht, strafrecht, procesrecht, huurrecht en faillissementsrecht. Het voordeel van de combinatie tussen een incassobureau en advocatenkantoor in Vught is vooral merkbaar wanneer er overgegaan wordt tot een gerechtelijke procedure. Wanneer er via het minnelijke traject geen resultaat behaald wordt, gaan we over naar de gerechtelijke procedure. Wij leveren altijd maatwerk en bekijken wat de juiste aanpak is voor uw zaak. Vaak dragen dwingede sommaties, beslagleggingen of een dreiging tot faillisementsaanvraag bij aan een vergrote kans op snelle betaling. Het voordeel van RechtNet Advocaten als uw incassobureau is dat u niet meer hoeft over te stappen naar een advocaat wanneer het minnelijke traject niks oplevert. Onze incasso advocaten hebben daarnaast allemaal een universitaire opleiding gevolgd, wat bij het opstarten van een gewoon incassobureau niet nodig is.

RechtNet Advocaten is landelijk de beste Incassospecialist!

Wij werken als Incasso Advocaten op
‘No Win, No Fee’-basis

Neem contact op met een advocaat in Vught

De advocaten van RechtNet Advocaten helpen u graag wanneer u last heeft van wanbetalers. Ook wanneer u andere juridische conflicten of vragen heeft, kunt u contact opnemen met RechtNet Advocaten. Bel naar 073 – 615 43 11 of stuur een mailtje naar info@rechtnet.nl om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen.

Ontvang vrijblijvend meer informatie

    03
    Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen